Kategorie: Volná diskuze
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den potřebuju odizolavat studnu aby mi nešla vlhkost do ¨baráku mohliby ste mi něco doporučit děkuji
Dobrý den, na odizolování vlhkosti rodinného domu se může použít například tzv. nopová folie. Ale nejprve bych spíše kontaktoval hydrologa, aby Vám poradil jak postupovat v daném konkrétním případu. Bude tam více faktorů ovlivňující postup odizolování vody (hloubka studny, základů RD apod). Poté můžete u nás objednat potřebný materiál, který Vám bude doporučen.
Pane Janečku, nechci raději ani vědět, co byste dělal při objednávce za 10 tisíc, když tolik řešíte objednávku za 2 tisíce. Viděl bych to minimálně na výjimečný stav a nasazení armády.
Ono totiz vubec nejde o hodnotu zakazky, ale o pristup a princip. Bylo by totiz mozne, ze pri objednavce za desetiticice, by rozdil mohl byt v radech tisicu. Nicmene, je to vas nazor a ten respektuji.
Vsem vas sdeluji, ze vase-stavba.cz neplni proklamovanou garanci nejnizsi ceny. Objednal jsem si zde zbozi - oznamil jsem a poslal informace o konkurenci, ktera prvek nabizela levneji a ocekavaljsem, ze mi bude nabidnuta nizsi cena v souladu s tvrzenim o jeji garanci. Svete div se, po objednani zbozi mi dosla vyzva k uhrade bez jakekoliv zmince o snizeni ceny z duvodu nizsi ceny na trhu u konkurence. Toto jednani mne velmi zklamalo a nedoporucuji nikomu, aby veril tomu, cemu se verit neda.
Dobrý den,
bohužel jste se pod svůj příspěvek nepodepsal, takže Vám nemůžeme sdělit konkrétní důvod, proč Vám nebyla garance nejnižší ceny poskytnuta. Nicméně jste si jistě přečetl podmínky jejího poskytnutí, které uvádíme na našem webu. Samozřejmě, vždy se nám nepodaří cenu snížit, protože jiní dodavatelé mají např. svou dopravu, kterou mohou, dle potřeb, eliminovat. My se v těchto poplatcím musíme držet cen smluvích přeprav, takže i když Vám můžeme nabídnout skvělé ceny materiálu, s ostatními poplatky naše ceny nemusí být vždy nejnižší - myslíme, že toto je vcelku pochopitelné.
Ovšem, i za tento negativní příspěvek Vám velice děkujeme.
Váš tým VašeStavba.cz
Nevim, proc jste mi neoznamili spolu s prikazem k uhrade duvody, pro ktere jste nesplnili Garanci nejnizsi ceny? Bylo by to prinejmensim slusne jednani a ne ze mi ted napisete ze mi konkretni duvod nemuzete sdelit, protoze jsem se nepodepsal. To je zavadejici a neslusne. KDyz nemuzete neco splnit, tak to proste dejte zajemci vedet, nez po nem chcete uhradu za zbozi,aby vedel,proc nemuze zbozi dostat od vas levneji. Na zaver: vzdy lze dle meho nazoru nalezt duvody a "polozky", ktere si ten ktery prodejce nezapocetl nebo zapocetl do cenove nabidky a vase-stavba stejne tak. Takze obecne vzato je cela garance nejnizsi ceny spise pouhou reklamou, lakajici zakaznika.
Vážený pane Janečku, Vámi objednaný "náměsíčník s čepičkou na hřebenáči" je výrobcem prodáván za maloobchodní cenu 2625,40 bez DPH. Vám byl nabídnut za cenu 2126Kč. Pokud Vám někdo nabídl cenu ještě o 1000Kč nižší, pak se zcela určitě nejednalo o originální výrobek TONDACH.
Jsem rád, že jste dohledlai mé jméno. Také bych rád uvítal pod vašimi názory podpis konkrétní osoby, přece jen "vase-stavba.cz" není podpis.
K vašemu příspěvku:
1. jako zákazníka mne nezajímá za kolik nabízí výrobek samotný výrobce, ale za kolik jej mohu pořídit - a to co nejlevněji.
2. O tom, že jsem pořídíl originální výrobek firmy Tondach není pochyb. Spekulace o neoriginalitě výrobku s ohledem na cenu výrobce a nabízenou cenu prodejce se s ohledem na vaše vysvětlení týká i vaší nabízené ceny, či snad ne?
Ve vašem příspěvku není zmínka a reakce na mou poznámku, proč nemůžete sdělit zájemci důvody nepřiznání a neuznání garance nejnižší ceny, kterou se prezentujete.
A ještě poznámka k příspěvku, kde píšete, že budete mazat nepodepsané příspěvky - buťo je toto fórum a VOLNÁ diskuze, anebo je to jinak, ale o tom nikde nepíšete a ani na to nikde neupozorňujete.
Chápu, že kritiku pravděpodobně nenesete lehko, ale kritika má vést ke zlepšení stavu, pokud je logická a nezavádějící a nezakládající se na spekulacích a dohadech. Proč nemužete jednoduše připustit, že je možné nakoupit jinde levněji, než-li u vás? Jak jsem již psal - splnění/nesplnění vašich podmínek Garance nejnižší ceny je velmi diskutabilní a je možné je vždy nebo alespoň v mnoha případech vysvětlit "po svém". Pokud byste předložili kalkukaci ceny, včetně všech položek, které ji tvoří od prodejce, který dle názoru zájmece nabízí výrobek levněji s vysvětlením, kde se lišíte a kde nemůžete jit s cenou níž, potom by se věc jevila transparetnější a pochopitelně srozumitelnější zájemci o konkrétní výrobek či službu. Janeček
Pro nesplneni a neplneni "Garance nejnižší ceny" (viz http://www.vase-stavba.cz/garance-ceny.html) jsem podal podnet k Ceske obchodni inspekci a zverejnil vase jednani na jinym portalech.
Příspěvky bez plnohodnotného podpisu budou z našeho webu odstraněny. Anonymní pisatel neuvádí žádná konkrétní fakta na jejichž základě lze ohodnotit celou situaci.
Vážený pane Janečku,
pro úplnost uvádíme, že šetřením ČOI nebylo zjištěno žádné pochybení z naší strany.
team VašeStavba.cz
Hanba. Tady radeji nebudu nikdy nakupovat. Nesnasim ty garance nejnizsi ceny. Za prvne je to lacine a za druhe lzive. Jsem zvedavej za jak dlouho smazou tyto prispevky.
Dobrý den, pane Trolku,
proč bychom tyto příspěvky měli mazat?
Jinak ale nechápu Váš přístup, když jste si u nás zřejmě ještě nic neobjednal a garanci se tak nepokusil využít. Je to ale vaše volba nic si neobjednat, i když tyto garance fungují zcela běžně i u jiných prodejců a to vč. "kamenných" obchodů.
team VašeStavba.cz
Vážená paní Jindrová, za sdělení vám děkuji, stejně jako v odpovědi na váš e-mail. Dovolte, abych zde zveřejnil podstanou část vaší zprávy a to jen proto, aby si čtenáři sami udělali úsudek.
ZAČÁTEK ZPRÁVY od paní Jindrové:
Vážený pane Janečku,
pro Vaši informaci sděluji, že šetřením ČOI nebylo zjištěno žádné pochybení z naší strany (příště doporučuji řádně přečíst text, na nějž se odvoláváte).
Nicméně, v diskuzním fóru jste uvedl, že jste "naše jednání" uveřejnil na jiných portálech. Tímto vás musím upozornit, že nalezneme-li jakýkoli obdobný příspěvek od Vás, který bude poškozovat jméno naší společnosti, zvážíme obranu soudní cestou.
Přeji příjemný den.
S pozdravem
Lucie Jindrová
služba Vaše-Stavba.cz
Nejlevnější stavební materiál v ČR!
KONEC zprávy od paní Jindrové
Moje odpověď, kterou jsem zaslal paní Jindrové:
ZAĆÁTEK odpovědi:
Važená paní Jindrová,
děkuji Vám za sdělení ohledně šetření ČOI a počkám si na jejich oficiální stanovisko, které pro mne není konečným verdiktem. Co se týká Vašeho doporučení na čtení textu, trvám na tom, že Garance nejnižší ceny není transparentní a jsem jsem přesvědčen o tom, že jsem splnil všechny vámi stanovené podmínky, které v textu Garance uvádíte. Naopak jste mne nepřesvědčili vy a nepředložili mi doposud žádné důvody, pro které jste mi Garanci neuznali. Nereagovali jste opětovně na můj dotaz, abyste zveřejnili a předložili důvody a to zcela konrétní a hmatatelné, pro které jste garanci neuznali. Víte, nejedná se mi vůbec o to, že bych koupil zboží od vás, ale jde mi jen a jen o to, abyste zájemci sdělili přesné důvody neuznání Garance nejnižší ceny. Proč se zdráháte mi na tento dotaz odpovědět?
O mých příspěvcích na jiných portálech s vámi diskutovat nemíním a jsem připraven o jakémkoliv poškození vaší společnosti mými příspěvky diskutovat před soudem, jenom, prosím, nazastrašujte mne soudem a nesnažte se takto lacinou metodou zakrýt vaše rozpaky nad tím, jak vlastně prakticky (nikoliv teoreticky) přistupujete k vaší garanci nejnižší ceny.
Přeji příjemný den,
Janeček
=======
Je na Vás, vážení čtenáři, abyste sami posoudili popsanou situaci v této VOLNÉ diskuzi.
Přeji vám spokojený nákup v e-shopu vaše-stavba.cz za nejnižší cenu.
Janeček
Na můj zmíněný mail reagovala paní Jindrová takto:
ZAČÁTEK ZPRAVY od paní Jindrové:
Pane Janečku,
nejde o žádné zastrašování, ale pouhé upozornění na to, jak budeme postupovat. Jinak, v garanci není nikde uvedeno, že vám cenu snížíme, ale že se o to pokusíme. Vy jste navíc po zaslání kalkulace, k níž jste se mohl vyjádřit, objednávku stornoval a tím pro nás byla celá záležitost uzavřena. Stojí-li vám však za to tímto způsobem vše řešit, prosím, je to vaše právo. Jen uzavírám, že pro mě v tuto chvíli tato věc je vyřízena a k případným dalším příspěvkům v diskuzním fóru či zde se nebudu již vyjadřovat.
S pozdravem
Lucie Jindrová
KONEC ZPRÁVY od paní Jindrové
Má rekace, opět mailem:
ZAĆÁTEK mé zprávy/odpovědi:
Paní Jindrová,
děkuji za velmi rychlou reakci. Nevyjadřovat se k příspěvkům je vaše věc a vaše rozhodnutí. Dovolte mi, abych vám sdělil, že ve vztahu k vaší kalkulaci se nebylo k čemu vyjadřovat - nezaslali jste mi "rozbor" jednotlivých položek, které tvoří cenu u vás a u konkurence. Je jasné, že pokud jsem výrobek mohl pořídít levněji, tak u vás bylo nutno objednávku urychleně stornovat, ale to neznamená, že o problematice není možné diskutovat a to už jen proto, aby si čtenáři vytvořili vlastní názor.
Ano, neuvádíte, že cenu snížíte, ale, že se o to pokusíte. Jak má zákazník zjistit, že jste se o to alespoň pokusili, když mu nepošlete zmíněný "rozbor" cen? A v tom tkví podstata. Pochopil jsem, že od vás se žádného rozboru (porovnání cen) zákazník prostě dočkat memůže a nemá tedy žádnou šanci ověřit si míru vašeho snažení dostát Garance nejnižší ceny.
Můj dosavadní závěr je ten, že jste mne osobně ani nyní žádným věrohodným způsobem nepřesvědčili, ač jsem vás o to mnohonásobně žádal.
KONEC mé zprávy/odpovědi paní Jindrové
Janeček
Jestli to dobře chápu, tak "garance nejnižší ceny" je jen právnický blábol a nelze ho považovat za relevantní?
Dobrý den,
to právě chápete špatně a své by vám o tom řekli ty desítky zákazníků, kteří garanci nejnižší ceny úspěšně využili. Nicméně spokojení zákazníci obvykle nejsou "slyšet" a vždy se naopak dělá hodně povyku kolem jednoho nespokojeného zákazníka, který prostě nepochopil, co jsme se mu snažili vysvětlit. Nejjednodušší bude, když se sám pokusíte garanci ceny u své objednávky využít a sám uvidíte, zda a jak to funguje.
team Vaše-Stavba.cz
Po přečtení této diskuse mam stejný pocit jako pan Honza. Ostatně s právníkem na paušálu je text garance jistě dobře ošetřen :-)
Osobne se snazim spis aktivne hledat nejnizsi cenu. Napriklad na ***** I kdyz stavebniny se takto hledaji hure. V kazdem pripade je kolikrat hruza jak se jeden konkretni vyrobek muze u nejakyho sizunka co chce zbohatnout na jedne cihle, prodrazit.
Dekuji za reakci. Ja se take snazil najit co nejlepsi cenu a skutecne jsem nasel a vyrobek od vase-stavby nekoupil.
Vaše připomínky jsou trapné a podle mého není možné skutečně srovnávat cenu napodobeniny s originálním výrobkem. V tomto směru je to v pořádku. Já jsem u VaseStavba.cz nakoupil cihly na hrubou stavbu a s garancí jsem uspěl. Napsal jsem jim jakou jsem dostal nabídku u jiných stavebnin a oni cenu projednali s výrobcem a nakonec jsem ještě několik tisíc ušetřil. Já jim věřím a podle mých zkušeností se snaží vždy získat nejlepší cenu.
Dobrý den, pane Petře,
velice děkujeme za Váš příspěvek ... alespoň některý z našich zákazníků, kteří garanci nejnižší ceny využil, nás podporuje. Ještě jednou díky za celý team VašeStavba.cz.
Není náhodou p. Petr jen imaginární postavou sloužící k vylepšení jména stavebnin v této diskuzi? Nehledě na to, že kdyby se snažili poskytnout tu nejlepší cenu, tak by nemuselo tolik zákazníků využívat garanci ceny.
Výpis ze stránek WEDOS: Kam jdou daně ?
Jediný akcionář
WEDOS LIMITED
2007 Nikósie, Strovolos, Ifigeneias 7, IČ 180608
Kyperská republika
zapsáno: 10.června 2008
Vážený pane, mluví z Vás závist. Proč Vás takové věci zajímají? Jen si zkuste podnikat, za pozlátkem které každý vidí, najdete jen tvrdou práci a vytrvalost. Není to tak že ve dvě přijdete z fabriky a máte volno. Je to práce na 24 hodin denně, přes víkend, na dovolené...
Navíc Vás nikdo nenutí v tomto obchodě nakupovat.
Dobrý den, pane Danieli,
nějak jsem nepochopila Váš příspěvek ... no a? Tyto údaje jsou všeobecně známé a veřejnosti přístupné, takže netuším, oč Vám jde a jaký máte problém.
team Vaše-Stavba.cz
Dobry den, chtel bych reagovat na tyto prispevky:
GARANCE NEJNIZSI CENY: pisete , ze se o znizeni ceny "pokousite" , ale nerucite za znizeni.
- pokud neco GARANTUJI, tak za to rucim, treba i dobrou povesti obchodu.
Pracuji v kamennem obchode s elektronikou, Garanci nejnizsi ceny mame taky, ale za 5 let jsem nezazil pripad, aby jsme neznizili cenu na uroven konkurence (pokud se jedna o naprosto stejne zbozi), proto se tomu rika GARANCE.
Co se tyce dani a Kyperske republiky, souhlasim s tim ze Vam jenom zavidi a fandim vam.Pokud je nekdo chytrej, tak uz tam ma sidlo firmy, pokud neni, tak jenom otevira hubu a prska na ostatni spinu za kazdou cenu.
S pranim hezkyho dne
Peter H.
Dobrý den,
děkuje za Váš příspěvek. Co se týče té Garance - samozřejmě je to (jako všude) také reklama, nicméně my se za nic neschováváme a veřejně přiznáváme, že jde opravdu jen o "pokus". Bohužel, u stavebních materiálů cenu nižší garantovat nemůžeme vždycky - občas se najde nějaký jiný obchod, který má lepší podmínky od výrobce, protože má sklad, nebo má rovnou i stavební firmu, takže nepřipočte DPH atd. atd. Těch důvodů je mnoho, ale pokud je to možné a na zakázce nejdeme do mínusu, zákazníkovi slevu poskytneme.
team Vaše-Stavba.cz
Když bude chvíli přemýšlet, přijdete na to komu ta společnost patří, není to těžké. Je velmi smutné, že tak velká společnost nepřispívá do rozpočtu naší republiky.
Já nevím co s tím máš za problém. Ta firma tady zaměstnává lidi, platí tady DPH a jiné daně... a zákazníkům prodává levně stavební materiál. Podle mého to je určitě lepší než kdyby tady nebyla. Mimochodem se tento model neliší nijak od jiných firem jako jsou třeba Škoda auto či třeba Telefonica O2... to je zcela totožné.
Asi z tebe mluví typická česká vlastnost. Víš jaká? Začíná na z a je na šest písmen.
Možná místo psaní do fóra by si měl začít makat :-)