Poruseni Garance nejnizsi ceny - fórum

Kategorie: Volná diskuze

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Poruseni Garance nejnizsi ceny

jeffos, 11.09.2009 09:54:20

Vsem vas sdeluji, ze vase-stavba.cz neplni proklamovanou garanci nejnizsi ceny. Objednal jsem si zde okrasny prvek na dum - oznamil jsem a poslal informace o konkurenci, ktera prvek nabizela levneji a ocekavaljsem, ze mi bude nabidnuta nizsi cena v souladu s tvrzenim o jeji garanci. Svete div se, po objednani zbozi mi dosla vyzva k uhrade bez jakekoliv zmince o snizeni ceny z duvodu nizsi ceny na trhu u konkurence. Toto jednani mne velmi zklamalo a nedoporucuji nikomu, aby veril tomu, cemu se verit neda.

Re: Poruseni Garance nejnizsi ceny

Sosna, 25.09.2009 04:10:07

Mohu se jen připojit. Vylákali na mne konkurenční nabídku, která byla s dopravou zadarmo, neboť firma byla solidní a "stačil" ji zisk za dodávku zboží, pod záminkou, že půjdou pod ní. Ale přes reklamovanou Nejlepší nabídku jsem dostal pouze "blahopřejnou" zprávu k dobré ceně.XKS

Blahopřeji také

VašeStavba.cz, 25.09.2009 07:34:05

Vážený pane Sosno,

abych vše uvedla na pravou míru.Vy jste mi zaslal první email, který rozpoutal tuto debatu v tomto znění:
-------------------------------------------------------
Vážená paní,

nabídka, kterou jsem dostal a je pro mne výhodnější má výši 23 716 Kč bez dph (28 222 Kč s dph) za kompletní dodávku včetně dopravy až na místo v Praze 10. Termín dodání obdobný vašemu, podmínka 50% zaloha.
S pozdravem, Sosna
-------------------------------------------------------
Nyní tvrdíte, že Vám byla nabídnuta doprava zdarma. Pokud veřejně projevujete svůj názor o naší klamavé garanci, Vy jste nám zaprvé podal klamavé informace o konkureční nabídce!

Jak vidím, nemá smysl se s Vámi dohadovat.

Přesto Vám děkuji za Vaše příspěvky. Pokud Vám naše společnost stojí za to, že svůj nesouhlas prezentujete na tomto fóru, je to výborné!

Sabina Tanzerová, VašeStavba.cz

Tamara Horáková, 25.09.2009 07:52:52

Nevěřím tomu, co tu čtu.

Opravdu mě udivuje drzost českého národa! Fakt. Pro korunu byste udělali cokoli a ještě o tom píšete na internet.

Jan, 26.09.2009 16:19:43

Tato diskuze mě vcelku hodně pobavila :)

Stavebniny

Celkem nabízíme 34358
různých produktů
Garance nejnižší ceny
Sleva pojištění 1%

Nákup on-line

Nákup na splátky

Kontakt

košík 380 999 555
(9-11, 13-15 hod)

Skype Vase-Stavba.cz

kontaktní formulář
on-line chat
zavoláme vám zpět
další kontakty
odběr novinek

Vaše-stavba.cz na Facebooku

Dnes Vám poradí:
pracovník Sabina Tanzerová

OFF-LINE

Nákupní košík

Košík je prázdný

Přihlášení zákazníka

Váš e-mail:

Vaše heslo:
registrace zákazníka

Doporučené zboží

Prohlížené zboží

Aktuality

Akční nabídky

Právník.org

Kupujete nemovitost?
Potřebujete smlouvu?
Stavíte?
Potřebujete smlouvu o dílo?
Potřebujete právníka?

Navštivte skutečnou
on-line advokátní kancelář

www.pravnik.org

Pojištění.cz

ON-LINE:
stavební spoření
pojištění majetku
uzavřete smlouvu a získáte slevu 1% na stavebniny

WEDOS IS

S podnikovým poštovním a informačním systémem WEDOS IS dostanete vaše firemní e-maily pod kontrolu