Kategorie: Volná diskuze
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Vsem vas sdeluji, ze vase-stavba.cz neplni proklamovanou garanci nejnizsi ceny. Objednal jsem si zde okrasny prvek na dum - oznamil jsem a poslal informace o konkurenci, ktera prvek nabizela levneji a ocekavaljsem, ze mi bude nabidnuta nizsi cena v souladu s tvrzenim o jeji garanci. Svete div se, po objednani zbozi mi dosla vyzva k uhrade bez jakekoliv zmince o snizeni ceny z duvodu nizsi ceny na trhu u konkurence. Toto jednani mne velmi zklamalo a nedoporucuji nikomu, aby veril tomu, cemu se verit neda.
Mohu se jen připojit. Vylákali na mne konkurenční nabídku, která byla s dopravou zadarmo, neboť firma byla solidní a "stačil" ji zisk za dodávku zboží, pod záminkou, že půjdou pod ní. Ale přes reklamovanou Nejlepší nabídku jsem dostal pouze "blahopřejnou" zprávu k dobré ceně.XKS
Blahopřeji také
Vážený pane Sosno,
abych vše uvedla na pravou míru.Vy jste mi zaslal první email, který rozpoutal tuto debatu v tomto znění:
-------------------------------------------------------
Vážená paní,
nabídka, kterou jsem dostal a je pro mne výhodnější má výši 23 716 Kč bez dph (28 222 Kč s dph) za kompletní dodávku včetně dopravy až na místo v Praze 10. Termín dodání obdobný vašemu, podmínka 50% zaloha.
S pozdravem, Sosna
-------------------------------------------------------
Nyní tvrdíte, že Vám byla nabídnuta doprava zdarma. Pokud veřejně projevujete svůj názor o naší klamavé garanci, Vy jste nám zaprvé podal klamavé informace o konkureční nabídce!
Jak vidím, nemá smysl se s Vámi dohadovat.
Přesto Vám děkuji za Vaše příspěvky. Pokud Vám naše společnost stojí za to, že svůj nesouhlas prezentujete na tomto fóru, je to výborné!
Sabina Tanzerová, VašeStavba.cz
Nevěřím tomu, co tu čtu.
Opravdu mě udivuje drzost českého národa! Fakt. Pro korunu byste udělali cokoli a ještě o tom píšete na internet.
Tato diskuze mě vcelku hodně pobavila :)