Kategorie: Volná diskuze
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, proč chcete platit palety - jsou to dost vysoký částky a já jsem kvůli tomu zrušil objednávku. můžete mi to vysvětlit? Děkuji za odpověď, Libor
Dobry den,
palety jsou zalohovane u vetsiny vyrobcu a dodavatelu. Proto i my musime prenaset tento naklad na zakaznika. Ve vetsine pripadu je to jen zaloha a po vraceni je dobropisovana (vracena) cela castka. Vyjimecne je uctovano opotrebeni v radu desetikorun za paletu (opet v souladu s tim co uctuje dodavatel).
Palet uctuji i ostatni dodavatele, protoze jina moznost ani neni (ani ucetne a danove).
Jsme profesionalove a tak mame zajisteny sber a svoz palet z cele CR. Proto palety nejsou zadnym problem a prekazkou v objednavce.
Jsme jedna z mala firem, ktere maji zajisteny svoz palet z cele CR a dale nabizime i mnoho alternativnich moznosti (individualni odvoz na sberna mista...).
O detailech souvisejicich s paletovych hospodarstvim je vzdy zakaznik informovan dopredu.
Tesime se na spolupraci.