palety - fórum

Kategorie: Volná diskuze

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

palety

Libor, 04.05.2009 11:16:09

Zdravím, chtěl bych se zeptat, proč chcete platit palety - jsou to dost vysoký částky a já jsem kvůli tomu zrušil objednávku. můžete mi to vysvětlit? Děkuji za odpověď, Libor

Re: palety

Vaše-Stavba.cz, 06.05.2009 22:15:36

Dobry den,

palety jsou zalohovane u vetsiny vyrobcu a dodavatelu. Proto i my musime prenaset tento naklad na zakaznika. Ve vetsine pripadu je to jen zaloha a po vraceni je dobropisovana (vracena) cela castka. Vyjimecne je uctovano opotrebeni v radu desetikorun za paletu (opet v souladu s tim co uctuje dodavatel).

Palet uctuji i ostatni dodavatele, protoze jina moznost ani neni (ani ucetne a danove).

Jsme profesionalove a tak mame zajisteny sber a svoz palet z cele CR. Proto palety nejsou zadnym problem a prekazkou v objednavce.
Jsme jedna z mala firem, ktere maji zajisteny svoz palet z cele CR a dale nabizime i mnoho alternativnich moznosti (individualni odvoz na sberna mista...).

O detailech souvisejicich s paletovych hospodarstvim je vzdy zakaznik informovan dopredu.

Tesime se na spolupraci.

Stavebniny

Celkem nabízíme 34358
různých produktů
Garance nejnižší ceny
Sleva pojištění 1%

Nákup on-line

Nákup na splátky

Kontakt

košík 380 999 555
(9-11, 13-15 hod)

Skype Vase-Stavba.cz

kontaktní formulář
on-line chat
zavoláme vám zpět
další kontakty
odběr novinek

Vaše-stavba.cz na Facebooku

Dnes Vám poradí:
pracovník Sabina Tanzerová

OFF-LINE

Nákupní košík

Košík je prázdný

Přihlášení zákazníka

Váš e-mail:

Vaše heslo:
registrace zákazníka

Doporučené zboží

Prohlížené zboží

Aktuality

Akční nabídky

Právník.org

Kupujete nemovitost?
Potřebujete smlouvu?
Stavíte?
Potřebujete smlouvu o dílo?
Potřebujete právníka?

Navštivte skutečnou
on-line advokátní kancelář

www.pravnik.org

Pojištění.cz

ON-LINE:
stavební spoření
pojištění majetku
uzavřete smlouvu a získáte slevu 1% na stavebniny

WEDOS IS

S podnikovým poštovním a informačním systémem WEDOS IS dostanete vaše firemní e-maily pod kontrolu