Produkt: Albixon Čistírna odpadních vod TP-8EO
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,máme tuto čističku již od listopadu 2010,vše bylo bez problémů,teď se nám stalo,že vše včetně tuhého kalu odcházelo odtokem z čističky,po otevření jsem zjistila,že je hustý kal úplně všude.Čistička byla nastavená 15min.zapnuto,15min.vypnuto. Celou jsem ji vyčistila a zapla bez přestávek. Můžete mi poradit,jak přesně má běžet a proč došlo k tomuto znečeštění celé čističky.Děkuji Lenka.
Dobrý den,
kupovala jste čističku přes náš e-shop prosím? Pokud ano, napište mi přesně Váš problém do mailu a přepošlu to výrobci aby Vám poradil, pokud ne, bylo by potřeba obrátit se na firmu kde jste výrobek zakoupila.
Dobrý den musím za tuto čističku umístit ještě třetí dočištění AS BIO 5? Nebo jde z čističky vyčištěná voda třeba k zalévání? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, vzhledem k tomu,že se mi nezobrazují stránky výrobce,postrádám jakákoliv technická data.Např.rozměry,objem nádrže,výkon čerpadla apod.Děkuji jarin
Dobrý den,
veškeré tyto informace naleznete u tohoto výrobku na našich stránkách - tj. v obrázcích a rovněž v přiložených .pdf dokumentech pod obrázky.
team Vaše-Stavba.cz