Albion čistírna odpadních vod TP-8EO - fórum

Produkt: Albixon Čistírna odpadních vod TP-8EO

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

znečištění

Lenka, 24.06.2011 13:56:33

Dobrý den,máme tuto čističku již od listopadu 2010,vše bylo bez problémů,teď se nám stalo,že vše včetně tuhého kalu odcházelo odtokem z čističky,po otevření jsem zjistila,že je hustý kal úplně všude.Čistička byla nastavená 15min.zapnuto,15min.vypnuto. Celou jsem ji vyčistila a zapla bez přestávek. Můžete mi poradit,jak přesně má běžet a proč došlo k tomuto znečeštění celé čističky.Děkuji Lenka.

Re: znečištění

Vase-Stavba, 28.06.2011 09:17:05

Dobrý den,
kupovala jste čističku přes náš e-shop prosím? Pokud ano, napište mi přesně Váš problém do mailu a přepošlu to výrobci aby Vám poradil, pokud ne, bylo by potřeba obrátit se na firmu kde jste výrobek zakoupila.

as bio 5

Květoš, 12.02.2011 19:40:17

Dobrý den musím za tuto čističku umístit ještě třetí dočištění AS BIO 5? Nebo jde z čističky vyčištěná voda třeba k zalévání? Děkuji za odpověď.

technická data

jarin, 12.04.2010 19:43:39

Dobrý den, vzhledem k tomu,že se mi nezobrazují stránky výrobce,postrádám jakákoliv technická data.Např.rozměry,objem nádrže,výkon čerpadla apod.Děkuji jarin

Re: technická data

Vaše-Stavba.cz, 13.04.2010 10:25:30

Dobrý den,
veškeré tyto informace naleznete u tohoto výrobku na našich stránkách - tj. v obrázcích a rovněž v přiložených .pdf dokumentech pod obrázky.

team Vaše-Stavba.cz

Stavebniny

Celkem nabízíme 34358
různých produktů
Garance nejnižší ceny
Sleva pojištění 1%

Nákup on-line

Nákup na splátky

Kontakt

košík 380 999 555
(9-11, 13-15 hod)

Skype Vase-Stavba.cz

kontaktní formulář
on-line chat
zavoláme vám zpět
další kontakty
odběr novinek

Vaše-stavba.cz na Facebooku

Dnes Vám poradí:
pracovník Sabina Tanzerová

OFF-LINE

Nákupní košík

Košík je prázdný

Přihlášení zákazníka

Váš e-mail:

Vaše heslo:
registrace zákazníka

Doporučené zboží

Prohlížené zboží

Aktuality

Akční nabídky

Právník.org

Kupujete nemovitost?
Potřebujete smlouvu?
Stavíte?
Potřebujete smlouvu o dílo?
Potřebujete právníka?

Navštivte skutečnou
on-line advokátní kancelář

www.pravnik.org

Pojištění.cz

ON-LINE:
stavební spoření
pojištění majetku
uzavřete smlouvu a získáte slevu 1% na stavebniny

WEDOS IS

S podnikovým poštovním a informačním systémem WEDOS IS dostanete vaše firemní e-maily pod kontrolu