Má dnes smysl nakupovat v kamenných staveninách? - fórum

Kategorie: Prodejci / Kamenné stavebniny

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Má dnes smysl nakupovat v kamenných staveninách?

Vase-Stavba.cz, 06.03.2009 22:22:40

U největšího online prodejce stavebnin a stavebních materiálů v ČR nakoupíte sortiment:
Betonové výrobky
Dveře a kování
Hydroizolace
Koupelny, Sanita
Maltové směsi
Nářadí
Obkladové a fasádní desky
Okna a parapety
Podlahové krytiny
Sádrokarton
Stavební desky
Stavební chemie
Střechy
Tepelné izolace
Voda-Plyn-Topení
Zahrada
Zdicí materiály

V nabídce jsou produkty od následujících výrobců:

ASKO
BESK
BEST
BRAMAC
Cembrit
Cemix
Ceresit
Cobra
Dakon
DCD IDEAL
Dektrade
Eurovent
Fancoil
forbo
Grundfos
Gutta
H+H
HELUZ
HOPA
Chemoprén
IMA
ISAN
JIKA
Kährs
Kalibra
Knauf
Korado
Kovodružstvo
Kronopol
Kronotex
KVK
Makroflex
Masonite
Mediterran
Metrotile
MORA
Onduline
ORSIL
Pattex
PICHLER
Presbeton
QPOR
Quick-Step
Rigips
Rockwool
ROKO
RoofLITE
Sanitec
Steeler
STEICO
STIME
Styrotrade
Tangit
Tarkett
TONDACH
TROCAL
Vaillant
VELUX
Viadrus
Vios
Wienerberger
Wilo
WINDEK
YTONG
Zapf
Zbirovia

Věříme, že si vyberete ze široké nabídky levných stavebnin pro hrubou stavbu, interiér, zahradu.

Nabídka stavebnin se neustále rozšiřuje!

Vase-Stavba.cz

Re: Má dnes smysl nakupovat v kamenných staveninách?

Milan, 21.08.2009 15:05:49

Velmi směšné a účelově psané diskuzní forum. Jistě, že se vyplatí nakupovat v pevných stavebninách. Přijedete, zaplatíte, zboží si odvážíte nebo zavoláte, zboží dovezou a platíte při předání materiálu. A hlavně virtuální prodejci Vám nikdy neporadí jako vyškolený personál ve stavebninách to za prvé a za druhé i na Vašich stránkách je tak drahé zboží, že je to až nehorázné.

Tomáš, 30.08.2010 18:05:02

Hlavně skoro všechny internetový shopy na stavebniny WEDOS (vase-stavba.cz); NetSynergy (stavbaonline.cz); Baushop (baushop.cz); iStavby; Isodom (estavebniny.com); D.S.M. Praha (vasestavebniny.cz, levnestavebniny.cz) využívají obchodní sítě velkoobchodů např. společnosti Dektrade, Raab Karcher a jiných a i tady si může nakoupit běžný maloodběratel. Samozřejmě ceny jsou trošku vyšší, ale stačí přinést nabídku právě z některých těchto online stavebnin a cenu vám většinou rádi srovnají. Samozřejmě se nabízený sortiment nemusí vždy plně překrývat.

Alice, 31.08.2010 12:03:26

Dobrý den,naprosto souhlasím s předchozímy názory.Pánové vyjmenovali skoro všechny důvody proč se alespoň v oboru stavebnin vyplatí nakupovat v kamenných obchodech.Další důvody jsou také to,že zákazníci musí někam vracet vratné obaly(palety,proklady...).Ale na toto internetové stavebniny většinou zapomenou zákazníky upozornit.To zjistí až jim přijede na stavbu zboží,kde budou palety zálohované třeba za 6.000 Kč a potom je na vlastní náklady musí vracet do výrobního závodu,který může být vzdálen třeba 150 km.To nemluvím o servisu,který rozhodně internetový obchod nabídnout nemůže a největší sranda bývá řešení reklamací.Nevím zda-li jste si s touhle otázkou trochu nenaběhli.

Matoška Jiří, 23.03.2011 21:05:42

Dovolím si reagovat především na příspěvek slečny/paní Alice. Předem podotýkám, že nejsem zástupcem internetových stavebnin, ale jejich zákazníkem-konkrétně těch z Brna kteří byli mezi ostatními jmenováni v prvním příspěvku, konkrétně ti kteří mají jen stavebniny bez koupelen apod. Podíváte-li se na nejich stránky, tak zjistíte že velmi rádi poradí, mají například dizkuzi a člověka na telefonu, se kterým se dá prodiskutovat případný dotaz či problém. Stavím dům a byl jsem zákazníkem i kamenných stavebnin, zrovna zmiňovaného Dektrade. A příspěvky psané výše mne utvrzují v tom, že je bud psali zástupci kamenných stavebnin, kteří celkem logicky brojí proti "interneťákům", a nebo někdo kdo ještě nevyužil služeb eshopu. A nebo ano, ale nějakého špatného, kde to nefunguje jak by mělo. Ono zkuste si přijít do zmiňovavých stavebnin Dektrade, řekněte že si chcete nakoupit za cca 10 tis a že si chcete vzít odborníka bokem a 15-20 minut s ním konzultovat nějaký technický dotaz.Uvidíte jak budou nadšení a jak vám určitě vyhoví...nesmysl, zkuste to..... Naprosto zcestná informace je hlavně ta, že vás neupozorní na zálohy za palety a že tyto musíte vracet i 150km od bydliště...Co je to za nesmysl? Vrátil jsem je tam, odkud mi materiál přivezli a ihned jsem obdržel peníze zpět,stejně tak jako když mi materiál dříve přivezli z kamenných stavebnin, není v tom absolutní rozdíl. Žádné vracení stovky km, to jste si bud vymysleli nebo se nechali od někoho pěkně napálit. A palety musíte (pokud peníze chcete zpět) vždy vrátit, v tom není rozíl mezi eshopy nebo kamennou prodejnou.
Nechci tady něco obhajovat, nemám to zapotřebí. Jen jsem chtěl reagovat na zjevné nesmysly psané výše, Mám osobní zkušenosti (několikanásobné) s oběma způsoby a mohu tedy logicky srovnávat, tak neříkejte nepravdy.
S pozdravem Matoška Jiří

Matoška Jiří, 23.03.2011 21:11:09

A ještě k těm reklamacím...reklamace se řeší naprosto stejně, protože závoz nebo odběr materiálu je veden přes zminované kamenné pobočky Dektrade, tedy tam se normálně reklamuje a řeší se to běžně. NAvíc jsem i jednou vracel nespotřebovaný materiál a vrátili mi peníze zpět, jen si účtovali skonto -5% což by ale asi udělali i kamenné stavebniny.
Tak a ted hurá do mně, očekávám příspěvky typu "že jsem nasazeným agentem eshopu, nebo jejich zaměstnancem a dělám reklamu...! Nedělám, jen mluvím z osobní zkušenosti, narozdíl od výše uvedených příspěvků, kteří nemmluví pravdu.

Stavebniny

Celkem nabízíme 36744
různých produktů
Garance nejnižší ceny
Sleva pojištění 1%

Nákup on-line

Nákup na splátky

Kontakt

košík 380 999 555
(9-11, 13-15 hod)

Skype Vase-Stavba.cz

kontaktní formulář
on-line chat
zavoláme vám zpět
další kontakty
odběr novinek

Vaše-stavba.cz na Facebooku

Dnes Vám poradí:
pracovník Sabina Tanzerová

ON-LINE

Nákupní košík

Košík je prázdný

Přihlášení zákazníka

Váš e-mail:

Vaše heslo:
registrace zákazníka

Doporučené zboží

Prohlížené zboží

Aktuality

Akční nabídky

Právník.org

Kupujete nemovitost?
Potřebujete smlouvu?
Stavíte?
Potřebujete smlouvu o dílo?
Potřebujete právníka?

Navštivte skutečnou
on-line advokátní kancelář

www.pravnik.org

Pojištění.cz

ON-LINE:
stavební spoření
pojištění majetku
uzavřete smlouvu a získáte slevu 1% na stavebniny

WEDOS IS

S podnikovým poštovním a informačním systémem WEDOS IS dostanete vaše firemní e-maily pod kontrolu
Zavřít Zákaznická podpora Chatujte s námi kliknutím zde.